Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger

Teenage (40 min) 


345 kr. 


For teenageren der ønsker at starte sin hudplejerejse. Hudanalyse, afrensning, peeling, let dybderens, maske, cremepleje, samt vejledning. Oplever du problemer med huden i form af mange urenheder/acne henvises du til Purus Acne behandlingen.

Purus Acne (60 min) 


525 kr. 


Vælg denne behandling, hvis du oplever problemer med tilstopninger, hudorme, bumser m.m. Kom til bunds i din huds ubalance. Velegnet for teenageren såvel som voksne.


Hudanalyse, afrensning, peeling, evt. damp, grundig dybderens, maske, cremepleje samt vejledning.


Mini (45 min) 


395 kr. 


Denne behandling er til dig som ikke vil bruge så meget tid på behandling, men alligevel gerne vil pleje sin hud og dig selv.


Hudanalyse, afrensning, peeling, maske, cremepleje, samt vejledning.


Diamantslibning (45 min) 


495 kr. 


Microdermabrasion er en mekanisk, dybdegående peeling af huden. Huden slibes skånsomt og blidt med fine diamanter. Effektiv behandling af bla. hudproblemer såsom akne, ar, fedtet-, tør- og livløs hud.

Hydanalyse, afrensning, slibning, maske, cremepleje samt vejledning. Klassisk (60 min) 


495 kr. 


Den klassiske ansigtsbehandling er for alle aldersgrupper. Ideel til dig, som er ny i skønhedsuniverset og ikke ved, hvilken behandling du skal vælge. Eller til dig, som ønsker en opfriskende behandling, der giver huden ro, fugt og glød. 

Hudanalyse, afrensning, peeling, let dybderens, maske, cremepleje samt vejledning. 
AHA frugtsyre (60 min) 


565 kr. 


Intensiv behandling, der mindsker rynker, ar, pigmentforandringer og acne. Forbederer fugtbalancen og modarbejder hudens ældningsprocess.

Hudanalyse, afrensning, dybderens, enzympeeling, frugtsyre, fjernelse af små af urenheder, maske efter hudtype. Afsluttes med cremepleje og produktvejledning.


Hyaluronbehandling (80 min) 


625 kr. 


Aktivt boost til ansigt og decolleté. Hyaluronsyre er i stand til at binde vand 1000 x sin egen vægt og er derfor en unik booster til huden, der giver et godt og intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. 

Hudanalyse, 2 x afrensning, 2 x peeling, ampul, massage i dybdevirkende bindevævscreme, special hyaluron-sheetmask. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.Antistress (90 min) 


695 kr. 


Denne ansigtsbehandling er for dig der ønsker at koble helt af fra omverden - 90 minutters ren velvære.


Hudanalyse, afrensning, peeling, akupressur, massage af nakke, skuldre og ansigt, maske, serum, cremepleje.

© Hudfeen Hobro

Dybderens af ryg (45 min) 


465 kr. 


Vælg denne behandling, hvis du oplever problemer med tilstopninger, hudorme, bumser m.m. på ryggen. 


Afrensning, peeling, grundig dybderens, maske, cremepleje samt vejledning.