Diamantslibning

Hvad er diamantslibning?

Diamantslibning er en tørpeelingsmetode som kan anvendes sikkert i både ansigt og på øvrige dele af kroppen. Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i huden.

Fordele ved diamantslibning

- Acne

- Store porer

- Rynker og linjer

- Forhøjet talgproduktion

- Trist træt hud (efter fx udbrændthed og stress)

- Uren hud

- Poser under øjnene

- Affaldsstoffer i vævet

- Forhøjet pigmentering

- Hævelser i ansigtet

- Har en dybderensende effekt


 

Sådan foregår behandlingen

Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling).  Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke. Vi justerer og vælger den/de slibehoveder, der præcist matcher din hudtype og dit hudproblem.

 

De små fine diamanter på slibehovedet peeler nænsomt de døde hudceller væk fra huden. Der sidder desuden et vakuumsug, som renser huden i dybden, og effektivt stimulerer blodcirkulationen.


Behandlingsinterval

Aftales efter hudtype og ønsker.

 

1x Diamantslibning, varighed 45 min. 495,-

6x Diamantslibning 2500,-

Som tilkøb ved anden ansigtsbehandling 100,-

Behandlingseksempler

 

Rynkebehandling

Ved behandling af rynker og fine linjer anbefales det, at du får en behandling hver 14. dag, hvis du har en god hudtykkelse.

 

Er din hud lidt sart og tynd, anbefales en diamantslibning hver 3. uge, til du har opnået det ønskede resultat.

 

Efter en kur med det anbefalede antal behandlinger, kan det opnåede resultat holdes ved lige med en ny diamantslibning med jævne mellemrum.

 

Behandling af akne og uren hud

Ved akne med betændelse, er det vigtig at få lavet nogle grundige dybderensninger, før man begynder at få diamantslibning.

 

Ved acne eller uren hud, hvor huden er forhornet, anbefales en diamantslibning 1 gang om ugen, da det kræver lidt stærkere blodcirkulation at aktivere forhornet hud.

 

Hvis huden er fin og sart, anbefales en behandling hver 14. dag, til du har opnået det ønskede resultat.

 

Behandling af store åbne porer

 Man kan ikke få huden til at trække sig sammen, hvis der sidder urenheder i porerne. Ved store porer er det derfor vigtigt at få en dybderens, inden du går i gang med et forløb med diamantslibning.

 

Når porerne er grundigt renset, kan diamantslibningen startes op. De døde hudceller slibes væk, og den øgede blodcirkulation får huden til at arbejde og trække sig sammen.

 

Vi anbefaler en diamantslibning om ugen, og efter et kurforløb på bare 6 behandlinger vil du se en finere mere ensartet hud, hvor porerne er meget mindre end før.

 

Behandling af træt hud efter stress eller udbrændthed

 Din hud kan miste sin volumen, fine glød og friske udstråling efter en længere periode med psykisk pres og stress. Efter sådanne periode kan din hud komme til at virke trist og glansløs.

 

Når du er under psykisk pres nedsættes din blodcirkulation og regeneration af huden. Med diamantslibning bliver der sat gang i blodcirkulationen, og du vil få din fine glød og aktivitet tilbage i huden.

 

Ved denne hudtilstand anbefales 1 behandling hver 14. dag, indtil du har nået det ønskede resultat.

 

Behandling af hævelser / ødemer og poser under øjnene

 Hævelser i ansigtet eller poser under øjnene kan skyldes en ophobning af affaldsstoffer i vævet.

 

Da diamantslibning øger blodcirkulation og vakuumsuget laver en mild lymfedrænage vil behandlingen hjælpe din hud med at få udrenset affaldsstoffer og væskeophobninger.

 

Du vil efter få behandlinger se at hævelserne bliver mindre, og huden vil se mindre ”brugt” ud.

 

Vi vil anbefale dig at få 1 behandling hver 14. dag, til det ønskede resultat er opnået.

© Hudfeen Hobro