Lash lift

Lash lift

Lash lift

395 kr.Lash lift inkl. farvning af vipperne

445 kr.Lash lift deluxe

545 kr.

Her får du samtidig farvet vipperne og efterbehandlet dine vipper med Lash Dose - en lotion der bl.a indeholder keratin som styrker og genopbygger vipperne samt låser farven, så den holder endnu længere. 

Ideel til dig der får lavet lash lift regelmæssigt, for at sikre styrke til vipperne - anbefales min. hver anden gang. 
B309F592-EA7C-4128-A0B7-CF667163474E
27A89AE3-8E4A-4A4E-98E8-518A3950F94E
BA70E254-844C-418A-A37C-AA03B6DB4FC3
2AD76F2B-A2A2-47EB-88C1-4847EC5F2AE7

Hvad er et lash lift? 

Et lash lift er et semipermanent buk af dine egne vipper. Øjenvipperne løftes og bukkes så de kommer til at se længere og fyldigere ud - på en naturlig måde. Det er altså for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne vipper. Jeg anvender mærket Outloud til lash lift. 

Hvordan foregår behandlingen?

Du får en plejende og fugtgivende eyepatch under øjet, hvor de nederste vipper tapes fast på - for at undgå de nederste vipper bliver bukket med op. Under behandlingen ligger du med lukkede øjne. Der limes en silicone pad ovenpå øjenlåget, hvor vipperne efterfølgende limes op på. Derefter kommer der først en permanentvæske på og så en settingvæske på (begge skal sidde i op til 5 min). Evt. farves vipperne.


Hvor længe holder et lash lift?

Det holder mellem 6 og 8 uger, alt efter vippevækst og cyklus, hvordan du efterbehandler m.m.

Holdbarheden nedsættes hvis du fx går i svømmehallen en gang om ugen, forkert sovestilling (hovedet ned i puden) eller lange, varme bade dagligt. 


Kan man opleve problemer efter et lash lift? 

Vipper er forskellige, så det kan være meget svært at forudsige, hvordan de reagerer. Nogen vil opleve at vipperne bliver tørre/krøllede/skøre efter et lash lift - og det afhænger af en masse. Det kan skyldes alt fra sovestillinng, om man ligger på vipperne - ligesom hår på hovedet, der kan stå ud til alle sider, når man er stået op, det kan vipperne også - til overbehandling. 
   Jeg anbefaler altid mine kunder at købe Sanzi Beautys vippebalsam med hjem efter endt behandling. Det er en vippebalsam som tilfører massere af fugt til vipperne, og så hjælper den med at styrke vipperne, gøre dem kraftigere og forbedre hårvæksten. Og ja! Vipperne vil blive mere porøse efter et lash lift, da styrken tages væk, når man kommer permanentvæske på - så det er SÅ vigtigt at få plejet dem efterfølgende. 


Gode råd til lash lift!

1. Gå aldrig selv i gang - få det gjort ved en, der har uddannelsen/kurset i lashlift.

2. Det er en god ide at få vipperne farvet sammen med lashliftet, for at undgå at bruge mascara - vidste du, at mascara udtørrer vipperne? derudover kan det også være svært at bruge mascara efterfølgende, når der er en fin bue på vipperne - men ikke umuligt selvfølgelig. 

3. Undgå at udsætte dine vipper for vand/bad, damp, sauna og makeup de første 24 timer. Det anbefaler jeg mine kunder da vipperne skal have lov at sætte sig og selvfølgelig ifht. holdbarheden. 

4. Sov på ryggen, så vidt som muligt. Vipperne kan bukke sig under søvnen, og være svære at styre, hvis man får dem presset. Det forkorter også holdbarheden af den runde bue.

5. Børst vipperne dagligt - især efter bad.

© Hudfeen Hobro